Merg acasă de Paște! Zeci de copii instituționalizați vor petrece sărbătorile alături de familie

0
62

Site de vanzare

Se vinde conținutul si paginiile aferente (twiter si facebook)!
Dreptul de folosință pentru domeniul sgorj.ro ți se va transfera fără cost ca parte integrată din acest acord.

Sărbători frumoase pentru 60 de copii din sistemul social. Direcția Generală de Protecție a Copilului Gorj a aprobat cererile părinților care își doresc să petreacă sărbătorile alături de micuții lor, beneficiari ai serviciilor sociale. Copiii vor rămâne acasă până la reluarea cursurilor școlare.

Ca în fiecare an, zeci de copii care trăiesc în centrele de plasament ale Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj vor pleca acasă de Paști. „În acest an, 60 de copii din sistemul de protecție specială vor petrece sărbătorile pascale în familiile naturale. O altă familie și-a manifestat dorința de a lua acasă doi copii, în această perioadă. Pentru ceilalți copii, care vor rămâne în centrele subordonate DGASPC Gorj, s-au pregătit programe de activități specifice Paștelui. De asemenea, copii vor beneficia de un meniu pascal tradițional”, a transmis purtătorul de cuvânt al DGASPC Minodora Sucea.

Distribuie pe:

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Tumblr
  • Pinterest
Sursa aici

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Lasă un răspuns