Maria Constantin se pregătește de o nouă nuntă

0
86
Invitație Maria Constantin

Maria Constantin și alesul inimii sale, Robert Stoica, au ales să își unească destinele și în fața lui Dumnezeu. Cei doi se iubesc de trei ani așa că au decis să meargă pe același drum pentru totdeauna și să își jure credință veșnică, pe 4 august, și în fața lui Dumnezeu!

Invitația la nuntă va fi una electronică în care scrie când și unde o să aibă loc petrecerea, la ce oră o să înceapă, dar și cine o să fie nașii de cununie. Astfel, persoanele care doresc să onoreze această invitație și să se bucure alături de Maria și de Robert trebuie doar să bifeze în acele căsuțe prezența lor.

Invitații trebuie să fie îmbrăcați în alb, aceasta este tematica pe care Robert și Maria Constantin au decis să o aibă pentru petrecere, iar confirmările ar trebui făcute până pe data de 15 iulie de către nuntași. De asemenea, cei doi miri se pare că vor să știe fiecare detaliu al invitaților. Există o secțiune în care nuntașii sunt întrebați dacă vin alături de copiii lor sau nu.

Vedeta urnează să se căsătorească vara aceasta pentru a treia oară. Primul mariaj a fost cu artistul de muzică populară Ciprian Vasile Tapota, cu care are și un băiețel, pe Codruț (13 ani). Însă, de care a divorțat un an mai târziu.

În 2015 Constantin se recăsătorească cu regretatul jucător de rugby și om de afaceri Marcel Toader. Căsătorie care a durat doar trei ani, până în 2018, și care s-a terminat cu scandal.

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.