Ion Ciocea va candida în 2024 pentru Primăria Bustuchin

0
46
Ion Ciocea

Actualul primar al localității Bustuchin, Ion Ciocea, vechi membru PSD, v-a reprezinta Partidul Social Democrat și la următoarele alegeri locale.

Conflicul dintre PSD și Ciocea s-a stins, și având în vedere că actualul primar din Bustuchin se bucură de susținerea și aprecierea locuitorilor, ambele tabere au de câștigat.

”Tot ceea ce contează este ca localitatea să se dezvolte. Am avut o discuție cu domul primar Ion Ciocea și am ajuns la o concluzie, în interesul cetățeanului. Au fost câteva neînțelegeri la un moment dat, dar situația a fost analizată cu maturitate de ambele părți, iar concluzia este că nu a fost vorba despre carotaj, ci doar promisiuni pe care domnul primar le obținuse de la anumite persoane, care ulterior nu s-au respectat. Nu am avut vreun amestec în aceste discuții, nici eu nici Cosmin Popescu, iar domnul primar a înțeles foarte bine acest lucru. Cel mai important este că s-a înțeles foarte clar că PSD Gorj este cel mai serios partid, care își îndeplinește îndatoririle față de cetățeni și față de oamenii săi”, a declarat președintele PSD Gorj, Mihai Weber.

”Faptul că s-a îngropat securea conflictului este încă un lucru extraordinar și am convingerea că, împreună cu domnul primar, vom reuși să ducem mai departe proiectele pentru comuna Bustuchin. Chiar dacă a fost o situație delicată la un moment dat, nu s-a pus nicio clipă problema sprijinului pentru comunitate”, a declarat prim-vicepreședintele PSD Gorj, Cosmin Mihai Popescu.

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.