Invitație pentru candidați!

0
24

Liderul Verzilor de la Gorj, candidat la Primăria Târgu Jiu lansează o invitație contracandidaților săi la o dezbatere publică. Tema aleasă este cea a prezentului și viitorului orașului.

Partidul Verde invită partidele politice care propun candidați pentru primăria municipiului Tâgu-Jiu să participe la un ciclu de dezbateri pe tema localității pentru care candidează.” De săptămâna viitoare începe precampania electorală.Ținând cont că, din cauza crizei sanitare, contactul electoral direct cu cetățenii va fi unul limitat, invit public pe toți contracandidații mei la funcția de primar al municipiului, inclusiv pe actualul primar, să dăm drumul de luni, cu sprijinul mediei locale, la un ciclu de dezbateri privind soluțiile pentru oraș și viața oamenilor.Propun candidaților la primăria Târgu Jiu să începem de luni dezbaterile publice prin intermediul media asupra soluțiilor de dezvoltare a orașului nostru Nu trebuie să mai amânăm acest lucru. Cetățenii din Târgu Jiu au dreptul să aleagă în cunoștință de cauză pe cel care îi va conduce în următorii patru ani. Pentru ca ei să ne cunoască ideile și soluțiile trebuie să venim, o dată sau de două ori pe săptămână, în fața lor, într-un format agreat de toți, inclusiv de posturile locale de televiziune. Cine are soluții, să vină să le pună pe masă!”- afirmă Adrian Tudor, liderul Partidului Verde Gorj și candidat al formațiunii la primăria Târgu Jiu.

Promisiuni neonorate

Liderii organizației județene consideră că bunele intenții ale candidaților trebuie probate prin fapte.” Eu îmi voi depune public, odată cu anunțul candidaturii mele si demisia în alb din funcția de primar. Dacă nu voi veni anual în fața cetățenilor să le prezint rapoarte de progres, pentru fiecare promisiune electorală pe care o voi face în această campanie, inseamnă că nu sunt demn să fiu, mai departe, primarul lor. Dacă nu suntem în stare să ne onorăm promisiunile, începând cu primul an de mandat înseamnă că trebuie să renunțăm la funcție. Orașul e mai important decât funcția fiecăruia dintre noi.”- a mai precizat Adrian Tudor.

Partidul Verde propune 7 mari teme, sub forma unor întrebări, pentru dezbaterile candidaților la funcția de primar al Târgu Jiului.

Articolul Invitație pentru candidați! apare prima dată în Impact in Gorj.
Sursa aici

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.