Foto: Candidatul PNL la Consiliul Județean a uitat de mască!

0
13

Candidatul PNL la Consiliul Județean Gorj nu se teme de coronavirus. Iulian Popescu și-a început activitatea de politician în plin, dovadă stau deplasările efectuate în ultimele zile. Atitudinea lăudabilă că pare interesat de problemele județului, de când a intrat în rândul liberalilor, este pătată de faptul că Iulian Popescu nu ține cont nici măcar de sfaturile colegilor de la centru. Masca de protecție lipsește din peisajul imaginilor postate de candidatul PNL la șefia județului, pe pagina de socializare.

În ultima săptămână Iulian Popescu a efectuat mai multe vizite în județ, în special în localitățile conduse de primari liberali. Cum precampania a început, candidatul PNL profită de timp pentru a aduna capital electoral. În periplul său Popescu a ajuns la Tismana și Vladimir. Deși a purtat discuții și în spații închise candidatul PNL a uitat de un element esențial în această perioada, masca de protecție. Guvernul Orban a pompat bani grei pentru ca acest îndemnă să rămână întipărit în mintea cetățenilor de rând, însă, chiar și așa, mesajul nu a ajuns la urechile colegului de la Gorj. În imaginile postate de Iulian Popescu se vede clar că la niciuna dintre întrevederile ce au avut loc, nici el, nici restul participanților la discuții nu au respectat măsurile de siguranță.

Articolul Foto: Candidatul PNL la Consiliul Județean a uitat de mască! apare prima dată în Impact in Gorj.
Sursa aici

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.