Video: Incendiu violent într-un cartier din Târgu Jiu!

0
112

UPDATE:

“Initial am fost solicitati sa intervenim pentru gestionarea unei situatii de urgenta generata de un incendiu de vegetatie izbucnit pe strada Macesului din municipiul Tg-Jiu.
Dupa primul apel au mai urmat alte apeluri care semnalau un incendiu izbucnit la un depozit de materiale de constructie sau la mai multe case.
La fata locului am dislocat 5 autospeciale de lucru cu apa si spuma din cadrul institutiei noastre, echipajele de interventie constatand ca incendiul se manifesta la vegetatia din imediata apropiere a depozitului de materiale de constructii si se propagase la 2 anexe in care erau depozitate mai multe materiale combustibile si o constructie cu 2 încăperi in care locuia un barbat.
Din fericire, nu au existat victime, iar colegii nostri au reusit sa localizeze incendiul la timp, evitând propagarea atat la depozitul de materiale de constructie, dar si la casele din imediata apropiere.
In acest moment nu mai exista niciun pericol, iar colegii nostri lucreaza in continuare pentru a ne asigura ca au fost stinse toate focarele.
Cauza probabila a incendiului ramane in curs de stabilire” a transmis reprezentantul ISU Gorj.

Știre inițiala: Focul a pornit de la vegetația uscată și s-a extins la o anexă a unui depozit de materiale de construcții din zonă.

Pompierii spun că există riscul ca focul să se extindă și la casele din zona Pandurașu. Pompierii intervin la fața locului cu mai multe echipaje.

O casă și o anexă au fost afectate de incendiu.

Revenim cu detalii!

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.