Icoana plângătoare a Maicii Domnului, MINUNEA de la Baia de Fier!

0
59

În zi de sărbătoare, Înălțarea Sfintei Cruci, la Baia de Fier a avut loc o minune! Asta în biserica situată în proximitatea Peșterii Muierii. Mai exact, în timpul slujbei s-a constatat că o icoană care o reprezenta pe Maica Domnului ar fi început să plângă. Lacrimi de mir au curs din ochii pictați în tablou iar evenimentul l-a uimit atât pe preotul paroh cât și persoanele prezente în biserică. Biserica tuturor Sfinților, unde s-a petrecut minunea, este una monument istoric, ridicată în 1749.

„Sunt preot de 26 de ani și nu am mai văzut așa ceva, este o minune Dumnezeiască! Eu le-am asemănat cu sudoarea care a curs pe fruntea Mântuitorului Iisus Hristos la vremea crucificării. La El era sudoare cu sânge. Se vede că nu este apă. Au venit atei care m-au întrebat cu ce am stropit icoana și uzitându-se mai bine și-au dat seama că nu este apă, este ceva ca mirul, mai dens. Este o minune care nu poate fi tăgăduită!”, a spus preotul Ion Popescu.

La scurt timp după ce vestea a făcut înconjurul comunei, mai multe persoane s-au îngrămădit să vadă icoana cu ochii lor.

Tag-urifeaturedSursa aici

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Lasă un răspuns