HOROSCOP: Top 3 zodii cu un destin crunt

0
164

HOROSCOP: Top 3 zodii cu un destin crunt

Ţi se întâmplă să te împotmoleşti mai mereu la jumătatea drumului şi în final lucrurile să nu-ţi iasă? Ghinionul e cuvântul de ordine în cazul tău, indiferent că te apuci de un proiect nou profesional sau ai ceva important de rezolvat în plan personal? Există anumite zodii despre care se spune că au un destin dificil, de-a dreptul crunt. Explicaţia e destul de simplă: sunt puncte slabe ale unor semne zodiacale care îi determină pe unii nativi să nu reuşească în viaţă. Sau nu neapărat să nu reuşească, ci să se considere nedreptăţiţi, ghinionişti şi niciodată mulţumiţi cu ceea ce fac. Iată care sunt trei zodii cu un destin crunt.

1. Fecioară

Perfecţioniste, Fecioarele nu se abat de la drumul lor şi adesea pierd din cauza atenţiei prea mari îndreptate către toate detaliile. Cu un simţ critic exagerat, găsesc nod în papură celor din jurul lor şi nu acceptă deloc să fie criticate la rândul lor. Aceasta este una dintre cauzele pentru care Fecioarele pierd oameni importanţi din vieţile lor, iar orgoliul nu le permite să ajungă la compromisuri. Uneori, ajung să se întrebe „ce are lumea cu mine”, fără să realizeze că glumele lor, adesea deplasate, nu au cum să fie pe placul celor din jur.

2. Vărsător

Persoanele născute în zodia Vărsător sunt imprevizibile, aşa că nu te poţi plictisi în preajma lor. Active, mereu dorind să încerce ceva nou, ele se implică în tot felul de activităţi, scopul principal fiind nu neapărat succesul, ci siguranţa pe plan financiar. Impulsivitatea, dorinţa de a avea mereu dreptate şi de a controla vieţile celor din jur sunt caracteristici comune pentru foarte mulţi Vărsători. Au idei fixe, la care nu renunţă orice ai încerca să le spui. Din această cauă, de cele mai multe ori, Vărsătorii se simt nedreptăţiţi şi consideră că nu au cea mai simplă şi liniştită viaţă.

3. Peşti

Extrem de sensibile, persoanele născute în zodia Peşti au tendinţa de a se dedica prea mult celor din jur şi de a se implica în vieţile acestora, ajungând să-şi neglijeze, uneori, propriile nevoi. În momentul în care pierd pe cineva important din viaţa lor, le este foarte greu, adesea imposibil, să se împace cu ideea şi vor căuta la nesfârşit explicaţii, consumându-şi prea multă energie, fără a găsi vreodată un răspuns pe placul lor. Dependente de afecţiune, le este greu să-şi găsească un drum în viaţă în care să nu aibă pe cineva alături. Pentru a reuşi să „alunge” ghinionul, cel mai important este să înţeleagă că ele sunt pe primul loc în vieţile lor şi apoi ceilalţi, scrie zumi.md

(citeste mai departe aici)

Sursa articol: aici

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.