Gorjenii aflați în căutarea unui loc de muncă, așteptați la Bursă

0
379

Gorjenii care vor să se angajeze sunt așteptați vineri, 12 aprilie, la Bursa Generală a Locurilor de Muncă. Acțiunea va avea loc la parterul clădirii din Campusul Studenţesc „Debarcader“ al Universităţii „Constantin Brâncuși“. Bursa Generală a Locurilor de Muncă este organizată de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Gorj. „Până la această dată au confirmat participarea la această bursă 52 angajatori care oferă un număr total de 714 locuri de muncă, pentru diverse meserii: lucrător în construcţii ( zidar, dulgher, fierar betonist, etc), muncitor necalificat, electrician, lăcătuş mecanic, sudor, croitor, agent vânzări, agent securitate, ospătar, stivuitorist, operator roboţi, operator maşini, lucrător comercial, lucrător gestionar, tehnician mentenanţă, mecanic auto, secretară, etc, iar pentru persoanele cu studii superioare: inginer mecanic, inginer electromecanic, inginer industria alimentară, economist, proiectant inginer mecanic, consultant vânzări, consilier economic“, se arată într-un comunicat al AJOFM Gorj.

Patronii sunt așteptați la Bursă

Salariaţii AJOFM Gorj au desfăşurat şi desfăşoară acţiuni de contactare a agenţilor economici şi de invitare a acestora să participe la acest târg de locuri de muncă, pentru a identifica un număr cât mai mare de locuri de muncă, care să acopere o gamă cât mai diversă de meserii din diferite domenii de activitate şi care să fie oferite persoanelor care vor participa la acest târg de locuri de muncă, Reamintim că atât persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă care se angajează cu normă întreagă în perioada în care sunt înregistraţi la AJOFM Gorj, cât şi angajatorii care au locuri de muncă disponibile pot beneficia de sprijin financiar oferit în condițiile Legii nr. 76/2002 privind sistemul asigurărilor pentru șomaj și stimularea ocupării forței de muncă.

Reprezentanții societăților care se află în găsirea de noi salariați sunt așteptați să vină la Bursa Locurilor de Muncă.
Sursa aici

Lasă un răspuns