Ghena și peripețiile ei prin localitatea Rugi! Ultima locație, la ușa unui cetățean!

0
5

Inițial, a fost amplasată în fața Căminului Cultural Rugi unde a stat câteva luni. Primarul Modrea a realizat apoi că imaginea instituției culturale nu da bine cu ghena amplasată în fața clădirii. Modrea a decis să o mute de acolo și a amplasat-o peste stradă, în fața bisericii. Aici, ghena care îndeamnă cetățenii să selecteze gunoiul menajer, a mai stat o bucată de vreme până când preoții i-au cerut edilului local sa o mute, că nu dă bine să stea în fața lăcașului de cult.

Modrea a mutat, astfel, a treia oara ghena, treizeci de metri mai ,,la deal”, între două gospodării. A mai staționat ghena acolo câteva luni, până când locatarii din preajma imensului tomberon au cerut să le fie mutat gunoiul de sub nas. Edilul Modrea a acceptat deoarece îi polua pe respectivii de aproape un an de zile.

Ieri, că tot a fost marți, primarul a venit personal cu excavatorul primărie și cu doi gunoieri aflați în subordine și a mutat a patra oară ghena. De data asta ,,mai la vale” o sută de metri de fosta locație, pe partea cealaltă a drumului. Ghena care seamănă cu un TIR staționat pe acostament a surprins neplăcut pe locatarii care s-au trezit cu gunoiul lângă ușă. Unul dintre cetățeni susține că ghena lui Modrea este amplasata la zece metri de ușa de intrare în locuința sa. Omul i-a cerut edilului să mute ghena cu miros pestilențial mai departe de casa sa, dar răspunsul primit a fost dezarmant. Modrea a precizat că a pus ghena pe domeniul public și cu asta basta. Cetățeanul susține că nu poate suporta popularea în cauză și va solicita Gărzii de Mediu sa ia măsuri, asta deoarece acest cetățean nu și-a construit locuința lângă tomberon ci tomberonul a apărut lângă locuința sa.

Tag-urifeatured


Sursa aici

Lasă un răspuns