Fratele uneia dintre victimele accidentului de la Jilț Sud: “Stau în birouri, nu iasă afară, nu fac drumuri!”

0
1934

În state de șoc sunt rudele celor implicați în accidentul produs marţi după-amiază la Cariera Jilţ Sud, în care trei muncitori au murit. Fratele unui dintre cei care a murit la locul de muncă și-a strigat durerea fix acolo, în apropierea locului unde a avut loc accidentul. Acesta acuză și conducerea pentru lipsa de implicare.

Bărbatului nu-i venea să creadă că şi-a pierdut fratele iar mesajul lui a fost dur.

„Cum, mă, cum să fie mort? Cum să fie mort? Ce făcură, mă, de atâta timp de când se întâmplă, că nu-s în stare mă, să facă drumuri? Nu-s în stare! Că dacă aveau drumuri făcute, poate trăia! Poate trăia dacă aveau drumuri făcute! Nu au! Stau în birouri, nu iasă din birouri, la căldură, că-i nămol! Ei nu pot să meargă, noi putem să mergem, că suntem proştii lor! Proştii lor, să ia bani de pe urma noastră! De pe urma noastră ia bani! Stau în birouri, nu iasă afară, nu fac drumuri!”, a strigat bărbatul pe imaginile transmise de o televiziune.

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.