Cine a fost DEMIS după accidentul de la Cariera Jilt Sud

0
1323

În urma evenimentului care a avut loc în data de 17.01.2023, la Cariera Jilt Sud, Directoratul CE Oltenia a luat act de demisia domnului Gheorghescu Florentin Nicu din funcția de director al Sucursalei Miniere și a decis numirea domnului Paraschivu Ion în aceasta funcție.

Domnul Paraschivu Ion a deținut anterior funcția de director Direcția Tehnica, director Direcția Producție și director adj. Mecanic în cadrul Sucursalei Miniere, desfășurându-și activitatea în cadrul sectorului minier începand din anul 1990.

De asemenea, Directoratul CE Oltenia a decis schimbarea din funcția de șef UMC Jilt a domnului Dancau Doru și numirea domnului Vulpe Viorel pe aceasta funcție, precum și schimbarea din funcția de șef al Carierei Jilt Sud a domnului Grecu Sorin și numirea în această functie a domnului Turtoi Tiberiu.

Domnul Vulpe Viorel a deținut funcția de inginer sef Producție la Sucursala Minieră și, anterior, șef Unitate Mineră Jilț Nord, iar domnul Turtoi Tiberiu a deținut funcția de șef schimb Sector, se arată în comunicatul emis de conducerea CE Oltenia.

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.