Foto. Multiple victime într-un accident pe Defileul Jiului

0
1097

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Gorj a fost solicitat, în jurul orei 12:00, să intervină pentru gestionarea unei situații de urgență generată de un accident rutier produs pe Defileul Jiului, în zona Lainici, în care au fost implicate 2 autovehicule.

”La fata locului s-au deplasat 2 autospeciale pentru descarcerare si 2 ambulante SMURD din cadrul ISU Gorj, 2 ambulante din cadrul SAJ Gorj, o autospeciala pentru descarcerare si o ambulanta SMURD din cadrul ISU Hunedoara si o ambulanta din cadrul SAJ Hunedoara, echipajele de interventie constatat ca in urma impactului unul dintre autovehicule s-a rasturnat, iar cei 5 ocupanti ai autovehiculului au suferit leziuni. Victimele au fost constiente, cooperante, le-a fost acordat primul ajutor calificat la fata locului, iar ulterior au fost transportate la spitalul din Petroșani.

Alte 3 persoane, care se aflau in celalalt autovehicul au fost asistate medical la fata locului, dar au refuzat sa fie transportate la spital pentru investigatii medicale suplimentare” transmite ISU Gorj

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.