Bărbat periculos căutat de polițiști după ce a INJUNGHIAT o persoană

0
1274
MUTU IOAN ROMICĂ

MUTU IOAN ROMICĂ, în vârstă de 29 de ani, din Târgu Jiu, și-a înjunghiat prietenul, sâmbătă noaptea. Cearta dintre cei doi ar fi plecat de la un ceas de lux, iar tânărul în vârstă de 29 de ani și-a înjunghiat de trei ori prietenul, un alt tânăr în vârstă de 30 de ani.

Atacatorul ar fi fugit imediat după, însă nici la această oră nu a fost reținut.

Tânărul înjunghiat a fost operat de urgență și se află internat pe secția de ATI a Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu.

”Poliția Municipiului Târgu Jiu a fost sesizată direct, de personalul medical, cu privire la faptul că, la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu, s-a prezentat un bărbat, care prezenta mai multe plăgi produse prin înjunghiere.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit că, la aceeași dată, în jurul orei 02:00, un bărbat, de 30 de ani, din municipiul Târgu Jiu, în timp ce se afla pe Bulevardul Constantin Brâncuși, din aceeași localitate, pe fondul unui conflict spontan, ar fi fost lovit cu un cuțit în zona abdominală de o persoană.

Polițiștii au stabilit că victima ar fi fost lovită de bărbat, de 29 de ani, din municipiul Târgu Jiu.

În urma examinării medico-legale, s-a stabilit că victimei i-a fost pusă în pericol viața, motiv pentru care a fost dispusă schimbarea încadrării juridice a faptei, din lovire sau alte violențe în tentativă la infracțiunea de omor.

Bărbatul căutat se numește MUTU IOAN ROMICĂ, de 29 de ani și locuiește în municipiul Târgu Jiu.

Ca semn particular, bărbatul prezintă un tatuaj cu un pristol mitralieră pe ceafă.

Rugăm cetățenii care îl văd pe bărbatul căutat să nu intervină și să apeleze numărul de urgență 112!” transmiste IPJ Gorj.

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.