Flyeralarm – cadouri personalizate pentru angajații firmei tale

0
170

E greu să te decizi care cadou este mai potrivit pentru Crăciun? Nu prea știi ce și-ar putea dori angajatul să primească de la tine? Ai ajuns la articolul potrivit, pentru că avem idei pentru toată lumea! Intră în Onlineshop-ul FLYERALARM și comandă bomboanele din vin fiert. Da, ai citit bine. Vin fiert! Uimește-ți angajații, partenerii de afaceri si clienții cu ideile Flyeralarm de Sărbători.

Pe lângă tradițiile superbe, frumusețea acestei sărbători constă și în oferirea cadourilor de Crăciun angajaților sau partenerilor de afaceri. De aceea, Flyeralarm pune la dispozitia dumneavoastră Colectia Cadouri de Crăciun, colectie ideală pentru companiile care doresc să-și surprindă partenerii de afaceri sau angajații. De la Flyeralarm poți alege acel cadou care să facă diferența.

FLYERALARM – tipografia care te ajută să personalizezi cadourile angajaților tăi!

Și dacă te-ai hotărât asupra cadourilor personalizate, trebuie să știi și de unde să le comanzi. La Sibiu există tipografia cea mai căutată din Europa. Magazinul Flyeralarm online te ajută cu servicii profesionale de print digital și offset. La ei vei găsi o varietate de cadouri accesibile pentru a face pe toată lumea să se simtă apreciată în timpul sărbătorilor. De la accesorii de birou, până la agende, căni, globuri sau alte obiecte decorative personalizate și până la bomboanele din vin fiert de care îți ziceam la început.

Flyeralarm este mai mult decât ceea ce știi tu despre o tipografie.

La Flyeralarm găsești o mulțime de produse corporative care ar fi perfecte pentru angajații sau pentru clienții tăi! Gama de produse oferite este foarte elaborată, într-o continuă dezvoltare și mereu personalizate pentru fiecare client. Flyeralarm are un portofoliu care cuprinde: afișe, autocolante, bloc notes, broșuri și cataloage, cărți de vizită, cărți poștale, coli cu antet, facturiere, flyere, mape, pliante, dar și grafică și machetare. Comanda se face online, consilierea este gratuită, iar pentru produsele comandate nu trebuie să plătiți nimic în plus, transportul fiind gratuit oriunde în țară.

Cu o experiență în domeniu de peste 15 ani, Flyeralarm este prezentă, de trei ani și în România, la Sibiu, oferind o paletă largă de printuri mediatice, de la flyere până la bannere de mari dimensiuni, dar și grafica si machetare.

Și pentru că este o perioadă în care timpul ne presează, iar noi avem o mulțime de sarcini de îndeplinit, Flyeralarm îți rezolvă problema cadoului în timp util. „Timpul de livrare se stabilește în funcție de produsul ales. Vă rugăm luați legătura cu noi pentru comenzile care necesita alta livrare decat cea standard. Multe produse le oferim cu livrare în 24 sau 48 de ore în țară. Luați legătura cu echipa noastră și vă vom pune la dispoziție toate detaliile dorite, atât despre produse, cât și despre materialele folosite sau standardele de prelucrare pe care le avem”, spun reprezentanții Flyeralarm.

Acum că ți-ai ales locul de unde cumperi cadourile de Crăciun, mai trebuie doar să-i contactezi. Îți vor da o mulțime de idei de cadouri potrivite.

La Flyeralarm se lucrează la fel ca în atelierul lui Moș Crăciun, așa că spiridușii harnici așteaptă și comanda ta!
Sursa aici

Anunțuri publicitare

Lasă un răspuns