Finețea liberalilor pusă sub semnul întrebării după ce și-au dat cu părerea despre tocanul de oaie. Miruță: „ nu știau dacă în castronul din fața lor era oaie sau porc”

0
72

Festivalul Tocanului de la Novaci, transformat în manifest politic. Liderul USR Gorj critică poziția autorităților locale de a-și implica colegii de partid în această acțiune. Radu Miruță îi ironizează pe liberalii care au acceptat să facă parte din juriu afirmând că „restul garniturii PNL nu știa dacă în castronul din fața lor era oaie sau porc…..”.

„Dragii mei politicieni, oricât de înfocată v-ar fi dorința de a va face cunoscuți, oricât de obedienți ar fi cei care va invită să faceți parte din juriu, aveți capacitatea de a analiza situația și nu picați în penibil! Este o țară de condus, România: nu mai continuați să puneți doctorul portar sau economistul jurist…chiar dacă sunt membri de partid!”, este mesajul transmis de Radu Miruță după ce din juriu au făcut parte mai mulți liberali gorjeni.

Cine, ce a gustat?

Politicanul susține că prin politizarea acestui festival, autoritățile locale nu au făcut altceva decât să compromită ideea unei manifestări de succes. Ironic, Miruță a lăsat să se înțeleagă că papilele gustative ale juriului nu sunt în măsură să desemneze câștigătorul. „Festivalul Tocanului de la Novaci este un eveniment fantastic ce sunt sigur că va căpăta o anvergură națională. Nu am întrebat cât a costat pentru că este un eveniment prea frumos și pentru că lucrurile frumoase mai și costă. Între ??????????? ?? ??????? de la Novaci, însă, este o mare ???????ț??, presărată cu ????ț??, ?â????? ș? ?????? ????? ????ă. Indiferent de premiu, faptul că cineva spune că “??????? ???????? ? ? ???? ??? ??? ???â? ??? ?? ???????? ?”, e o durere imensa. Arta tocanului la un asemenea nivel este o chestiune de finețe, cunoscută de puțini ciobani. Î? ??? ?? ?????? ?ă ?? ???? ?????? ??? ??????? ?????ț? ??? ?????? ????????, ????, ??? ???? ???? ?? ?????ț?? ????ă?ă????? ????? ?? ?? ??????, ?â????? ?????????? ???ă???? ? ???? ??????????ă ???????????? ?? ?ă??? ? ??????ă ?? ??????????? ?ă?ă ????? ???ă???? ?? ????????. Cu excepția a două persoane din poza cu juriul, restul garniturii PNL nu știa dacă în castronul din fața lor era oaie sau porc… Este posibil ca imaginea să conţină: 9 persoane, oameni stând jos, masă, în aer liber şi mâncare”, a concis Radu Miruță.
Sursa aici

Lasă un răspuns