175 de milioane lei pentru Gorj. Proiectele primarilor din opoziție, finanțate!

0
65

O nouă tranșă de bani este așteptată la Gorj. Peste 175 de milioane lei vor asigura realizarea mai multor proiecte de investiții. Printre beneficiari se numără și edili liberali care în felul acesta vor putea dezvolta comunitatea pe care o administrează.

Vești bune pentru primarii din Berlești, Dănești, Târgu Cărbunești, Fărcășești, Polovragi, Bumbești Jiu, Vladimir, Țicleni și Rovinari. Guvernul îi anunță că le-au aprobat o nouă serie de proiecte. Investițiile finanțate de Executiv vizează probleme pe infrastructură, educație, canalizare, distribuție gaze naturale.

Fără nuanță politică

„O nouă finanțare care însumează peste 175 de milioane de lei, pentru încă nouă proiecte de investiții ce se vor materializa în județul Gorj, a fost aprobată de Guvern. Toate aceste fonduri sunt acordate fără a se ține cont de culoarea politică, și asta pentru că gorjenii merită politicieni care să se zbată pentru a le asigura o viață mai bună. Noi, social-democrații, asta facem! Preferăm faptele în locul vorbelor și ne respectăm întotdeauna promisiunile”, a declarat președintele PSD Mihai Weber.
Sursa aici

Lasă un răspuns