Film gratuit la Cinematograful „Sergiu Nicolaescu”. Rulează o peliculă regizată de Sergiu Nicolaescu!

0
178

Invitații la film în cinstea regretatului regizor Sergiu Nicolaescu. În wekend va rula la cinematograful din Târgu Jiu pelicula „Nea Mărin miliardar”. Intrarea la film se va face pe bază de invitaţie obţinută de la casa de bilete

În aprilie cinefilul Sergiu Nicolaescu ar fi împlinit 89 de ani, ocazia cu care angajații Cinematografului din Târgu Jiu vor difuza o peliculă românească. S-a ales pentru publicul larg singura comedie realizată de fostul regizor. „ În cinstea titanului cinematografiei României, prin intermediul Cinematografului care îi poartă numele organizăm un spectacol gratuit cu singurul său film de comedia, Nea Mărin Miliardarul. Pelicula va rula la ora 20.00 pe data de 13 aprilie. Așteptăm publicul cu drag”, a fost mesajul transmis de administratorul Cinematografului „Sergiu Nicolaescu” din Târgu Jiu Paul Pecingină.

”Nea Mărin miliardar” este un film de comedie românesc din 1979, regizat de Sergiu Nicolaescu după un scenariu scris de Vintilă Corbul, Eugen Burada și Amza Pellea. Rolurile principale sunt interpretate de Amza Pellea (în dublu rol), Draga Olteanu Matei, Jean Constantin, Ștefan Mihăilescu-Brăila, Sebastian Papaiani, Puiu Călinescu, Stela Popescu și Colea Răutu.
Sursa aici

Anunțuri publicitare

Lasă un răspuns