Fiica unei cunoscute PATROANE de florărie din Târgu Jiu, în finala iUmor! Bendeac nu i-a dat LIKE, iar Cheloo i-a marcat copilăria!

0
35

În ediția 3 a emisiunii iUmor, Daria Ștefania, fiica unei cunoscute femei de afaceri din Târgu Jiu care deține una dintre cele mai cunoscute florării din oraș, a reușit să demonstreze că deși are doar 17 ani are șanse mari să câștige marele premiu.

Daria, elevă în clasa a 11-a, a fost preferata publicului așa că voturile telespectatorilor au trimis-o în finală. Viața Dariei s-a schimbat în urmă cu șapte ani, după o întâlnire cu Cheloo. Daria a povestit că s-a întâlnit în avion cu juratul iUmor, iar acesta ar fi făcut o remarcă la adresa greutății considerabile a copilei. De atunci, Daria a început să aibă grijă de sănătatea și de greutatea sa, iar în plus, a început să scrie. Ca urmare, textul său a fost extrem de apreciat de Mihai Bendeac, Delia și Cheloo. Textul a fost atât de bun încât lui Mihai Bendeac i-a fost greu să creadă că a fost scris de o adolescentă. “Textul tău a fost foarte bun. (…) Este în top trei texte pe care le-am auzit sezonul ăsta”, a spus juratul.

Tag-uridaria ștefania featured iumor


Sursa aici

Lasă un răspuns