FEMEIE DE 84 DE ANI, CĂUTATĂ DE POLIȚIȘTI

0
47

La data 12 iunie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați prin apelul 112 de o femeie de 61 de ani, din comuna Mârșani, județul Dolj, despre faptul că, mama sa Argintaru Maria, de 84 de ani, a plecat de la locuința apelantei situată în municipiul Târgu Jiu și nu a mai revenit.

Semnalmente: înălțime 1,57 m, greutate aproximativ 80 kg, față rotundă, ochi albaștri, ten deschis, păr scurt grizonat, fără semne particulare.

La data dispariției femeia era îmbrăcată cu o bluză maro cu mânecă scurtă, pantaloni albaștri, flanel vișiniu și era încălțată cu opincuțe albe.

Aceasta este cunoscută cu plecări anterioare de la domiciliu, fiind pusă în urmărire la nivel național, de către polițiști.

Persoanele care pot oferi detalii care să ducă la identificarea dispărutei sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să se deplaseze la cea mai apropiată unitate de poliție.

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.