Fără haine vechi la serbările câmpenești din Târgu Jiu

0
198

Hainele vechi înșirate pe jos, la tot pasul, vor dispărea de la serbările câmpenești organizate la Târgu Jiu. Imaginile dezolante l-au făcut pe primarul Marcel Romanescu să anunțe comercianții că va fi ultima dată când vor mai putea vinde haine second hand direct de pe iarbă. După ce se va încheia Sărbătoarea Narciselor, de săptămâna viitoare, articolele vestimentare vor fi vândute civilizat, altfel nu își vor mai găsi locul la astfel de evenimente.

Anunțul a fost făcut după ce, la petrecerea din pădurea din Drăgoieni, hainele împrăștiate pe jos, printre tarabe, le-au atras atenția atât participanților la serbarea câmpenească, dar și autorităților locale. De anul viitor, Primăria are alte planuri ca să scape de peisajul neplăcut.

„Am încercat să iau anumite măsuri și am luat măsuri în privința modului în care se desfășura acel târg de second hand. Le-am spus că nu mai admit, deși au fost câteva persoane care au comentat, nu mai admit ca acele haine second hand să fie amplasate pe jos. Am înțeles că sunt acum câteva corturi, sunt mese. Nu dă foarte bine. De la Poiana Narciselor încolo nu se mai comercializează haine second hand. Este ultima ocazie pe care o mai au pentru că vreau să transform acest eveniment totuși într-un eveniment care să se lege de Târgu Jiu, nu un bâlci. Nu este bâlciul de la Târgu Jiu, este un spectacol organizat de noi”, a fost mesajul lui Marcel Romanescu.

Articolul Original

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.