Fălticeni: Bucătăreasă găsită în baie, inconștientă, după ce ar fi inhalat vapori de sodă caustică când spăla vasele

0
118
Ambulanta

Incident grav la Spitalul Municipal din Fălticeni. O bucătăreasă a fost găsită căzută, inconștientă, în baia dedicată angajaților. Se pare că aceasta s-a intoxicat după ce a spălat vasele înainte.

Femeia, care era angajată în bucătărie, a curățat înainte niște oale cu mai multe substanțe speciale pentru degresat. Din primele informații, aceasta nu a acuzat stări de rău înainte. Nu după mult timp, a fost găsită căzută de către colega sa.

Angajata spitalului din Fălticeni a ajuns la UPU Suceava cu traumatism și inhalare accidentală cu vapori sodă caustică. Pe de altă parte, spitalul din Fălticeni susține că în bucătărie nu se găsesc produse care conțin sodă caustică. În cauză s-a deschis un dosar penal.

”La data de 18.03.2023, ora 12.55, Poliţia Municipiului Fălticeni a fost sesizată ofițerul de serviciu principal din cadrul IPJ Suceava, cu privire la faptul că la UPU Suceava a ajuns o femeie din Fălticeni, fiind diagnosticată cu ”TCC” și ”inhalare accidentală cu vapori sodă caustică”. La fața locului a intervenit medicul de gardă care i-a acordat primul ajutor. Acesta a fost şi cel care a decis că este nevoie ca femeia să fie transferată la Spitalul de Urgență Sf. Ioan cel Nou, mai notează Suceava Smartpress.

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.