Fabrica de materiale de construcții a lui Irinel Columbeanu va fabrica mobilă pentru Ikea

0
1539
Fabrica Columbeanu

Fosta fabrică de materiale de construcții, deținută de omul de afaceri Irinel Columbeanu, va fi transformată într-una de mobilă. Societatea se află în procedura de lichidare judiciară de mai mulți ani, din cauza datoriilor acumulate iar acum lichidatorul judiciar o vinde.

Primarul orașului Târgu Cărbunești, Dănuț Birău, spune că fosta fabrică a lui Colmbueanu va produce componente de mobilier pentru Ikea, un brand internațional foarte cunoscut. Chiar și către primărie fabrica are o datorie de 600.000 lei dar și către ANAF care își va recupera banii cu prioritate.

„Investitorul a cumpărat de la lichidator o parte din terenurile și clădirile pe care le avea fosta fabrică a domnului Columbeanu la Tg. Cărbunești. A solicitat emiterea unui certificat de urbanism pentru construirea unei fabrici pentru materiale folosite la realizarea de mobilier pentru un cunoscut brand internațional. Din păcate, la primărie nu au ajuns mulți bani, pentru că prima dată trebuie să își recupereze banii statul și ANAF-ul. Avem o datorie de recuperat de peste 600.000 de lei. Suntem înscriși la masa credală“, a spus primarul orașului Târgu Cărbunești.

Producția la noua fabrică de mobilă va începe peste aproximativ un an și jumătate și se estimează că vor lucra aproximativ 150 de persoane.

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.