Experiență de coșmar la Spitalul de Urgență Târgu Cărbunești

0
57

O tânără a mers zilele trecute la Spitalul de Urgență Târgu Cărbunești împreună cu mama sa care nu se simțea bine. Femeia abia se mai ținea pe picioare. Cele două au mers la Primiri Urgențe, unde nu au fost primite, fiind trimise la Secția de Interne. Aici, însă, medicul nu ajunsese la serviciu. Tânăra împreună cu mama sa au coborât la Urgențe, unde au fost luate la rost de cadrele medicale și pur și simplu au fost trimise „la plimbare“, fără ca măcar să fie înregistrate, cu toate că femeia se simțea foarte rău: „Am fost cu mama mea la Urgențe în Târgu-Cărbunești, unde nu ne-au primit . Ne-au pus să urcăm la etajul 1 la Boli interne, unde am așteptat o jumătate de oră, pentru că doamna doctor nu venise. Era ora 8,15, iar mamei mele îi era din ce în ce mai rău. Am coborât cu ea din nou la urgente unde am avut o discuție mai tensionată cu cele de acolo, după ce le-am rugat să-i facă un calmant că i-a venit rău brusc, fără sa sufere de vreo boală. Mi-au răspuns pe un ton aspru: «Domnișoară, nu la noi trebuie să vii». Le-am amintit că lucrează pe Urgențe și le-am întrebat unde ar vrea să merg, zicându-mi să merg în Târgu-Jiu. Nu am fost înregistrați. Le-am pus buletinul pe masă, dar nu l-au luat. Toți oamenii erau revoltați, cum să nu o bage la Urgențe și ne ziceau să sunăm la 112 din fața spitalului că garantat cu mașina ne primesc. Pierdeam timpul și am decis să nu mai mă complic și am mers în Târgu-Jiu, unde totul a fost bine. În fața spitalului, când am plecat, așteptam să vină cineva pentru a ne duce în Targu-Jiu, pentru că nu aveam transport, două femei s-au oprit lângă noi și s-au mirat cum de nu a fost primită mama mea mai ales la cum arăta. Mi-au spus că nici pe ele nu le-au primit, dar, totuși, nu erau așa de rău“, ne-a povestit fiica pacientei.

Diagnosticul: toxiinfecție alimentară

La Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu, tânăra a aflat că mama sa suferea de toxiinfecție alimentară. „La Spitalul Târgu-Jiu au primit-o fără nicio problemă, i-au făcut prima oară calmante pentru că avea dureri și s-a stabilit diagnosticul toxiinfecție alimentară. După ce și-au terminat treaba, cei de la «Tudor» ne-au trimis la Spitalul de la pasarelă la Boli infecțioase. Nu avea ceva foarte grav , dar nu știam ce are. Ea nu putea să stea în picioare“, a mai spus fiica pacientei.

Mușcată de câine, trimisă acasă

Tânăr ne-a mai povestit că a mai trăit o experiență negativă la spitalul din Târgu Cărbunești: „Acum o lună am mai ajuns odată la Spitalul Județean de Urgențe Târgu Cărbunești în urma unei mușcături a unui câine necunoscut. Mi se umflase piciorul și eram neagră. M-au trimis acasă, zicându-mi că mușcătura nu e rea și nu necesită vaccin . Am fost a doua zi în Targu-Jiu, unde am fost tratată în mod corespunzător“.
Sursa aici

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Site de vanzare

Se vinde conținutul si paginiile aferente (twiter si facebook)!
Dreptul de folosință pentru domeniul sgorj.ro ți se va transfera fără cost ca parte integrată din acest acord.

Lasă un răspuns