Europarlamentarul Norica Nicolai în vizită la Târgu Jiu

0
118

Sâmbăta trecută, Norica Nicolai a fost pentru prima dată în judeţul Gorj în calitate de preşedinte interimar al organizaţiei ALDE. Vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Ninel Muja, a povestit despre discuţiile pe care le-a avut cu europarlamentarul, care le-a spus colegilor de la Gorj că vrea un scor bun la alegerile ce vor avea loc anul viitor. Norica Nicolai a fost numită în funcţia de preşedinte interimar al ALDE Gorj, după ce Dian Popescu a fost înlăturat din funcţie.

Conform vicepreşedintelui, în cadrul şedinţei Biroului Politic ALDE Gorj, au avut loc mai multe discuţii benefice pentru judeţul nostru. Europarlamentarul Norica Nicolai a vorbit implicit despre pregătirea pentru alegerile europarlamentare care vor avea loc anul viitor.

,,Sâmbătă, în prezenţa doamnei europarlamentar, Norica Nicolai, am avut prima şedinţă de Birou Politic Judeţean ALDE Gorj. S-au purtat discuţii referitoare la organizare, ne pregătim, aşa cum v-am mai spus, pentru alegerile de anul viitor. Organizaţia ALDE Gorj îşi doreşte un rezultat bun la aceste alegeri. La această şedinţă nu s-a discutat despre alegerile interne. Am discutat pe partea de organizare”, a declarat Ninel Muja, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Gorj. Aceasta a anunţat că următoarea vizită va avea loc în luna august.

,,Doamna Norica Nicolai a cunoscut membrii Biroului Politic Judeţean. Pe unii dintre aceştia îi cunoştea pentru că sunt oameni liberali care au venit la ALDE Gorj. În cursul lunii august va reveni la ALDE Gorj. Am discutat cu dânsa şi a zis că o să mergem pe teren, pentru că trebuie să ne întărim”, a mai spus vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Ninel Muja.
Sursa aici

Lasă un răspuns