Doi candidați la concursul pentru șefia Poliției Rurale Târgu-Cărbunești

0
53

Două persoane și-au depus, marți, dosarul de participare, în ultima zi de înscrieri, la concursul pentru postul de șef al Secției 6 Poliție Rurală Târgu-Cărbunești. Examenul va avea loc la sfârșitul acestei luni.

„Inspectoratul de PoliţieJudeţean Gorj, cu sediul în municipiul Târgu-Jiu, organizează concurs pentru ocuparea funcției de șef secție III, Secția 6 Poliție Rurală Târgu-Cărbunești, cu recrutare din sursă internă. (…) Examenul va avea loc la sediul Inspectoratului de PoliţieJudeţean Gorj, la data de 20 decembrie 2018, ora 11.00, conform graficului de desfăşurare. Concursul va consta într-un interviu structurat pe subiecte profesionale. Va fi declarat admis candidatul care are nota cea mai mare şi a obţinut minim nota 7,00”, au precizat reprezentanții IPJ Gorj.
Postul de la Târgu-Cărbunești a rămas liber după ce Cristian Arbagic a câștigat concursul pentru ocuparea funcției de șef al Biroului Rutier, din cadrul Poliției Municipiului Târgu-Jiu.
Sursa aici

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Site de vanzare

Se vinde conținutul si paginiile aferente (twiter si facebook)!
Dreptul de folosință pentru domeniul sgorj.ro ți se va transfera fără cost ca parte integrată din acest acord.

Lasă un răspuns