Distrug băuturile carbogazoase oasele? Răspunsul specialistului

0
92

<div itemscope itemtype=”http://schema.org/VideoObject”><meta itemprop=”uploadDate” content=”2020-01-22EET12:38:28+0200″ /><meta itemprop=”name” content=”Distrug băuturile carbogazoase oasele? Răspunsul specialistului” /><meta itemprop=”description” content=”Dr Ion Bogdan Codorean, medic ortoped, specialist în traumatologie sportivă, a explicat pentru Unica.ro ce tip de băuturi carbogazoase putem consuma pentru a nu ne afecta oasele.” /><meta itemprop=”thumbnailUrl” content=”http://videocms.ringier.ro/uploads/2020-01/bauturi-carbogazoase.jpg” /><meta itemprop=”contentUrl” content=”https://videocms.ringier.ro/tx_lsuvideo/distrug-bauturile-carbogazoase-oasele.mp4″ /><script id=”video_insert_8828″ src=”https://videocms.ringier.ro/iframe/8828″></script></div>

Distrug băuturile carbogazoase oasele? Este o întrebare pe care ne-o punem tot mai des, într-o lume în care acest tip de băuturi sunt consumate în fiecare zi. De aceea, l-am rugat pe dr Ion Bogdan Codorean, medic ortoped, specialist în traumatologie sportivă, să ne dea un răspuns la această întrebare.

Sunt tot felul de băuturi carbogazoase care împiedică mineralizarea oaselor, altele dau ulcer, altele cancer”, a afirmat medicul specialist.

De asemenea, el a spus că există și băuturi carbogazoase care nu ne afectează, precum apa minerală.

Vezi în video răspunsul complet al doctorului Ion Bogdan Codorean.

Sursă foto: 123rf.com
Sursa aici

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.