De ce s-a ”sinucis” tânăra strivită de tren într-un tunel din Sadu. Dovezi uluitoare au ieșit la iveală

0
7377
Denisa moartă tren

Noi informații au ieșit la iveală după ce o tânără de 19 ani a fost spulberată de un tren, într-un tunel din Valea Sadului.

Se pare că tânăra, elevă în clasa a XII a la un liceu din Tg-Jiu, se despărțise de iubitul ei Andrei iar acesta din răzbunare a ales să trimită multe, foarte multe poze și video indecente în spațiul public.

”Ăla a trimis pozele peste tot, absolut peste tot, grupuri de Facebook, colegi profesori etc. Aia este adevărata problemă și ideea este că cineva trebui să facă ceva. Ori ăia de la școală (profesorii), ori mă-sa, ori cineva apropiat” este mesajul primit de redacția noastră de o persoană care a dorit să-și păstreze anonimatul.

”Andrey e fostul ei iubit. Știu despre el doar că muncea în Germania. Iar el pune mereu poze pe grup. Indemna oamenii să-i dea mesaj, atât ei cât și mamei ei. Și noi observam că exagerează. Și așa cum zicea și în captura de ecran, voia să o distrugă. Că nu se lasă. Vă dați seama că nu i-a fost ușor. E vorba de o țară întreagă care a văzut pozele, nu doar un județ. Câte mesaje o fi primit, Doamne ferește ce i-o fi scris atâta lume…” a mai spus sursa mai sus menționată.

Dacă anchetatorii ajung la concluzia că fata s-ar fi sinucis, iubitul acesteia poate fi autorul moral al morții acesteia. Dacă se va dovedi că nu s-a sinucis… una dintre piste ar putea duce tot spre el.

Vă reamintim faptul că un tren care circula pe relația Craiova-Petroșani, între stațiile Valea Sadului și Meri, într-un tunel a accidentat mortal o femeie. Ulterior polițiștii au descoperit faptul că era vorba de o tânără de 19 din Bumbești-Jiu (Sadu). Mecanicul de locomotivă a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.