DAVIȚOIU (PMP): Locurile de muncă, principala problemă a gorjenilor, iar construirea unor parcuri industriale, singura soluție pentru atragerea investitorilor!

0
3

”Una din modalitățile pe care eu mizez pentru atragerea investitorilor în zonele Motru și Rovinari, în care se va restrânge, considerabil, activitatea minieră în următorii ani, este crearea de parcuri industriale și a unor programe de minimis, cu scopul de a păstra locurile de muncă în aceste zonele afectate de închiderea unor capacități de exploatare minieră, dar cu potențial economic uriaș, bineînțeles, în parteneriat cu autoritățile locale”, a declarat Davițoiu.

Președintele PMP Gorj este de părere că astfel de parcuri industriale sunt vitale și pentru orașele Tg-Cărbunești și Tg-Jiu, în contextul în care gorjenii pleacă să muncească la diverse fabrici în alte județe.

”Avem infrastructură feroviară și la Motru și Rovinari, dar și la Tg-Cărbunești și Tg-Jiu, totul e să identificăm locurile unde se pot face aceste parcuri industriale în care să le putem pune la dispoziție companiilor toate utilitățile și apoi să mergem să-i convingem pe investitori să vină în județul nostrum, pentru că forță de muncă există și e una calificată. Imaginați-vă cum s-ar dezvolta aceste orașe dacă ar exista câte un parc industrial în fiecare. La Tg-Jiu se poate face mult mai mult și eu știu ce am de făcut pentru ca acest județ să evolueze. Locurile de muncă sunt principala problemă a gorjenilor și eu mă voi implica să le putem oferi un loc de muncă de la care să câștige salarii decente și, astfel, oamenii să aibă un trai mai bun”, a precizat Nicolae Davițoiu, candidatul PMP la funcția de președinte al Consiliului Județean.

Original Article

Lasă un răspuns