Cum va fi vremea în weekend

1
86

Vremea se încălzește în weekend, iar în sudul și vestul țării temperaturile vor urca până la 18 – 22°C. Cu toate acestea, nopțile vor fi încă reci, cu brumă și îngheț în unele zone, iar duminică ploile se întorc în mai multe regiuni.

Chiar dacă vineri dimineața vor mai fi posibile câteva ploi locale prin estul și nord-vestul țării, Soarele își va face apariția în mai multe regiuni în a doua parte a zilei. La prânz, se vor înregistra între 10 și 15°C.

Totuși, temperaturile vor scădea rapid în timpul nopții dinspre vineri spre sâmbătă, 23 martie. Se va semnala brumă pe arii extinse în zonele joase din centrul, estul și sudul României, iar minimele vor coborî, local, sub -2°C.

După o dimineață rece, sâmbătă ne vom bucura de o vreme frumoasă de primăvară. Cerul va fi variabil la senin, cu excepția părții de nord a țării, unde vor mai fi câțiva nori, iar mercurul va depăși 15°C în aproape toate regiunile. Cel mai cald va fi în Banat, unde se vor atinge în jur de 19 – 20°C.

Duminică, 24 martie, se va încălzi și mai mult în sud și est. Temperaturile vor atinge în jur de 20°C în Capitală și în zonele de câmpie din Muntenia, Oltenia și sudul Moldovei. În unele zone din lunca Dunării sunt așteptate chiar valori de 21 – 22°C.

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

1 COMENTARIU

  1. Vremea in acest weekend se anunta una calduroasa, mai ales in sudul si vestul tarii unde temperaturile vor ajunge pana la 22°C. Cu toate acestea, trebuie sa fim atenti si la temperaturile scazute din timpul noptii, cu bruma si inghet in unele zone, precum si la revenirea ploilor in regiunile mai multor regiuni. Totusi, putem spera la o vreme frumoasa de primavara sambata, cu cer senin si temperaturi de peste 15°C in majoritatea zonelor. Dar abia duminica vom avea parte de o incalzire mai pronuntata in sud si est, cu valori de peste 20°C in unele regiuni. Sa profitam de aceste temperaturi placute si sa ne bucuram de inceputul de primavara!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.