Actor din serialul „Trăsniţi în NATO”, candidat din partea PNL la funcția de primar al unei localități

0
41
Sura: G4media

Grig Chiroiu, cunoscut pentru rolul caporalului Pupăză din serialul TV „Trăsniţi în NATO”, a anunțat că va candida la funcția de primar al stațiunii Băile Olănești din partea Partidului Național Liberal (PNL). Această decizie a fost prezentată într-o conferință de presă susținută de deputatul Laurențiu Cazan, președintele organizației PNL Olănești, la care a participat și actorul.

Motivația lui Chiroiu pentru a intra în cursa electorală pentru primăria Băilor Olănești este legată de o “strategie politică” elaborată de liderii PNL Vâlcea. Această decizie a fost luată în ciuda unei inițializări anterioare în competiția internă pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Vâlcea.

PNL Vâlcea a indicat că există posibilitatea ca Chiroiu să fie susținut și de alte formațiuni politice, precum Dreapta Unită și AUR. Deputatul Cazan a menționat că discuțiile cu aceste formațiuni sunt într-un stadiu avansat și că speră la un acord în susținerea candidaturii lui Chiroiu.

Astfel, candidatura lui Grig Chiroiu la funcția de primar al stațiunii Băile Olănești pare să fie parte a unei strategii politice mai ample din partea PNL Vâlcea, care își propune să aducă sprijinul mai multor formațiuni politice în această competiție electorală.

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.