CSS Târgu Jiu, campioni la Competiția Națională de MiniBaschet din Costinești: opt victorii din opt meciuri!

0
581

Municipiul Târgu Jiu a strălucit la Competiția Sportivă Națională de MiniBaschet, organizată de Federația Română de Baschet (FRB) la Costinești. Micii sportivi de la CSS Târgu Jiu au făcut furori pe terenurile de baschet, obținând rezultate remarcabile.

Echipele, atât de fete, cât și de băieți, antrenate de antrenorii Gliga Alex, Bratoloveanu Răzvan și Carla Popescu, au demonstrat talent și determinare, reușind performanța de a nu pierde niciun meci jucat. Cu un total impresionant de OPT victorii, CSS Târgu Jiu s-a clasat pe primul loc în grupă, aducând acasă medalia de aur și mândrie pentru comunitate.

De-a lungul competiției, micii baschetbaliști au luptat cu pasiune pentru fiecare punct, demonstrând că sunt pregătiți să facă performanță în baschet. Eforturile lor neîncetate și dorința de a excela au fost evidente, iar rezultatele lor sunt dovada muncii și dedicării.

În spatele acestor succese se află munca deosebită a antrenorilor, cărora li se aduc mulțumiri și recunoștință pentru ghidarea și sprijinul oferit. Profesorul Gliga Alex a jucat un rol esențial în pregătirea echipelor și în cultivarea unui spirit de echipă și competitivitate.

„Felicitări micuților baschetbaliști și antrenorilor lor! Ei sunt adevărații ambasadori ai orașului Târgu Jiu și au demonstrat că au potențialul de a excela în sport. Merită tot respectul și sprijinul nostru necondiționat pe drumul lor către performanță,” a declarat un reprezentant al CSS Târgu Jiu.

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.