Apel umanitar pentru donare de sânge: salvați viața lui Mihai Gușatu din Gorj!

0
291

Mihai Gușatu, un locuitor din comuna Turcinești, se confruntă cu o boală gravă și are nevoie urgentă de sânge din grupa O negativ. Inspectoratul de Poliție Județean Gorj face apel la toți cetățenii cu această grupă sanguină rară să doneze sânge la Centrul de Transfuzie Sanguină Gorj pentru a-l ajuta pe Mihai.

Mihai Gușatu are nevoie urgentă de transfuzii de sânge pentru a continua tratamentul împotriva bolii sale. Grupa O negativ este extrem de rară, ceea ce face ca rezervele de sânge disponibile să fie insuficiente pentru nevoile medicale actuale ale lui Mihai.

Inspectoratul de Poliție Județean Gorj subliniază importanța acțiunii rapide și solicită persoanelor cu grupa de sânge O negativ să se mobilizeze și să doneze sânge. „Meseria de polițist nu este doar despre lege, ci și despre umanitate. Suntem aici pentru a sprijini familia lui Mihai în aceste momente critice,” au declarat reprezentanții inspectoratului.

Donatorii sunt așteptați la Centrul de Transfuzie Sanguină Gorj, situat în Târgu Jiu, pe strada A.I. Cuza nr. 4. Centrul funcționează de luni până vineri, între orele 07:30 și 13:00. Este esențial ca donatorii să fie sănătoși și să îndeplinească criteriile medicale pentru donarea de sânge.

Inspectoratul și familia lui Mihai fac apel la solidaritatea comunității pentru a contribui la salvarea unei vieți. „Fiecare donație contează și poate face diferența între viață și moarte pentru Mihai. Mulțumim tuturor celor care vor răspunde acestui apel urgent.”

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.