CSM Târgu Jiu, campanie pentru copiii cu probleme

0
74

CSM Târgu Jiu începe o campanie unitară și invită iubitorii de baschet să li se alăture. Mai exact este vorba despre o campanie de donare de cărți pentru ca ulterior, acestea să fie donate unei instituții care se ocupă de îngrijirea și educarea copiilor cu probleme. Campania va începe de la primul meci acasă al echipei de baschet, cel din data de 9 octombrie cu CSM Focșani 2007. Cei care se alătură campaniei vor avea parte și de un cadou surpriză din partea conducerii CSM Târgu Jiu.

„Suntem o comunitate strâns legată, care iubește baschetul, iar noi, jucătorii, antrenorii, și conducerea clubului dorim să ne implicăm mult mai mult în viața municipiului. Având în vedere faptul că dumneavoastră, suporterii, cei care ne susțineți și ne motivați mereu în teren, indiferent de situație, sunteți cei mai importanți pentru noi, dorim să vă avem alături în această campanie.
Vă așteptăm, așadar, încă de la primul meci acasă, cu o carte. Vom pune cărțile primite de la dumneavoastră una peste alta și vom construi un turn. Când acesta va ajunge până la nivelul coșului de baschet (3,05 metri), vom dona cărțile unei instituții care se ocupă de îngrijirea și educarea copiilor cu probleme.
Este foarte important să fie o carte de care dumneavoastră vă simțiți legați, pe care ați citit-o, care v-a plăcut și care, cu siguranță, va schimba viața unui copil necăjit. Și pentru ca empatia să fie și mai puternică, lăsați o mică semnătură pe coperta interioară a cărții donate și un scurt mesaj pentru tânărul cititor.
Vă vom opri numele și numărul de telefon și vă vom oferi șansa de a câștiga un cadou-surpriză din partea noastră, a jucătorilor. Vi-l vom oferi din suflet, alături de mulțumirile noastre pentru că ați făcut viața unui copil puțin mai bună. Cititul este pentru minte ceea ce sportul este pentru corp. Vă așteptăm cu mult drag!”, este mesajul transmis de conducerea CSM Târgu Jiu.
Articolul complet aici

Lasă un răspuns