Criză la Teatrul Dramatic “Elvira Godeanu” din Târgu Jiu: Alți doi angajați își dau demisia

0
364
teatru tg-jiu

Situația tensionată de la Teatrul Dramatic “Elvira Godeanu” din Târgu Jiu continuă să escaladeze, pe măsură ce alți doi angajați și-au prezentat demisia. Este vorba despre regizorul de culise și secretarul de platou, ambii începându-și activitatea sub conducerea actualului director, Mariana Ghițulescu. Aceștia se alătură unei liste tot mai lungi de demisionari, numărul total al celor care au părăsit instituția în ultimul an ajungând la 21.

Conform unor surse din interiorul teatrului, regizorul de culise și secretarul de platou au invocat dificultăți de colaborare cu conducerea, ceea ce ar sublinia tensiunile existente și problemele de management. Aceleași surse sugerează că atmosfera de lucru sub mandatul Marianei Ghițulescu ar fi fost tensionată, generând nemulțumiri și frustrări în rândul personalului.

În ciuda eforturilor depuse de noua conducere, pentru a revitaliza activitatea teatrului și pentru a implementa noi proiecte artistice, demisiile repetate ridică semne de întrebare cu privire la eficacitatea acestor măsuri și la capacitatea de a menține un mediu de lucru armonios.

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.