Concurs la IPJ Gorj

0
59


Inspectoratul de Poliție Județean Gorj organizează concurs pentru funcția de șef de post în comuna Ciuperceni. Examenul va fi susținut miercuri, doi candidați fiind înscriși. Instituția este condusă, prin împuternicire, de agentul de Poliție Nicolae Mihăescu.

„Concursul va avea loc la sediul IPJ Gorj, la data de 13.11.2019, orele 12.00, iar proba de examen va consta într-un interviu structurat pe subiecte profesionale care se înregistrează audio şi/sau video. Interviul pe subiecte profesionale are drept scop aprecierea cunoştinţelor profesionale, precum şi a aptitudinilor, abilităţilor, atitudinilor şi motivaţiilor relevante pentru îndeplinirea atribuţiilor postului, în acord cu tematica şi bibliografia de concurs. Aprecierea interviului pe subiecte profesionale se face cu note de la 1 la 10. Este declarat 《admis》 candidatul care are nota cea mai mare şi este notat cu cel puţin 7.00. În situaţia în care, la concursul pentru ocuparea unui post de conducere vacant, mai mulţi candidaţi obţin aceeaşi notă, este declarat 《admis》 candidatul care are cea mai mare vechime în specialitatea postului scos la concurs”, se precizează într-un comunicat al IPJ Gorj.

În total, nouă funcţii de şef de post, ocupate în prezent prin împuternicire, au fost scoase la concurs. Sunt vizate posturile din comunele Văgiulești, Slivilești, Ciuperceni, Logrești, Stoina, Berlești, Albeni, Aninoasa și Săulești.
Sursa aici

Lasă un răspuns