Concept ultramodern la Colegiul Ion Mincu

0
11

Educaţie asistată de calculator şi suport multimedia pentru promovarea gândirii critice, acest concept va fi implementat la Colegiul Ion Mincu începând cu semestrul al-2-lea în anul şcolar 2018-2019. Elevii vor beneficia de tehnică ultramodernă: dispozitive interactive, ecrane uriaşe pe care este prezentat conţinutul ştiinţific, conexiuni intra si inter-net de viteză maximă.

„Vom încerca să pilotăm o metodă modernă de abordare a conţinuturilor ştiinţifice: Folosirea în mod inteligent a elementelor multimedia. Elevii noştri s-au născut în era digitală, creierul lor funcţionează diferit în comparaţie cu noi, care nu am avut internet la vârsta de 14 ani. Provocarea următoare este de a structura conţinutul multimedia astfel încât să avem un maxim de profit cognitiv din partea elevului, acum doar am pus bazele acestui deziderat. Urmărim să dezvoltăm elevilor capacitatea de decizie, flexibilitatea şi raţionamentul analitic. Entuziasmul elevilor, în ceea ce priveşte abordarea şcolii, trebuie să se schimbe în mod radical” au transmis reprezentanții instituției.
Sursa aici

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Lasă un răspuns