Clubul de fotbal Pandurii cere prelungirea contractului prin care poate folosi gratuit stadionul

0
29

Clubul de fotbal Pandurii Târgu Jiu a solicitat Consiliului Local prelungirea Contractului de comodat încheiat în anul 2005 şi a actelor adiţionale. Este vorba de folosirea în mod gratuit a Stadionului Municipal, în contul unor modernizări care au fost realizate de către clubul Pandurii la vechea arenă. Propunerea făcută de către direcţiile de specialitate din cadrul Primăriei Târgu Jiu şi de către primarul Marcel Romanescu este de respingere a solicitării.

Răspunsul Primăriei Târgu Jiu

Echipa Pandurii solicită prelungirea contractului pe o perioadă de cinci ani în care stadionul nu a putut fi folosit, deoarece au fost realizate lucrările de construcţie a noii arene.

Direcţia juridică şi administraţie publică din cadrul Primăriei Târgu Jiu arată că „nu există niciun document, act administrativ sau acord al părţilor, prin care să se menţioneze faptul că va opera prelungirea contractului cu perioada suspendării şi nici nu există vreun text legal prin care să se dispună prelungirea de drept a acestuia. (…) În ceea ce priveşte terenul de fotbal nr.1, menţionăm faptul că, după finalizarea investiţiilor de către Compania Naţională de Investiţii SA, în numele Statului Român şi predarea către Municipiul Târgu Jiu, a fost asigurată folosinţa gratuită către solicitantă pentru toate meciurile oficiale“.

Articolul Clubul de fotbal Pandurii cere prelungirea contractului prin care poate folosi gratuit stadionul apare prima dată în Impact in Gorj.
Sursa aici

Lasă un răspuns