CEO bagă 19 milioane de euro în buzunarul prestatorilor de servicii

0
147

Complexul Energetic Oltenia mai bagă 19 milioane de euro în buzunarul prestatorilor de servicii tradiționali. Urmează să fie semnat un acord cadru pe mai mulți ani pentru închirierea de echipament și utilatje de construcție și lucrări publice cu operator pentru cele 3 EMC-uri. Este vorba de EMC Motru, Roșia-Rovinari și Jilț. Valoarea contactului este de 88,5 mil de lei. Se va propune acționarilor companiei semnarea unui acord cadru și a contractelor subsecvente.

Cartelul de la CEO

Este de amintit că în raportul întocmit de Corpul de Control al premierului se amintește și de faptul că pentru serviciile de transport au fost încheiate contracte prin negociere fără invitație prealabilă la o procedură concurențială. 20 de prestatori de servicii au avut contracte cu CEO și au concurat în asociere, dar au fost și contraofertanți anterior. Se vorbește de existența unui „cartel” al celor 20 de firme, care au impus prețurile.
Articolul integral aici

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.