Ce sumă a plătit Primăria Tg-Jiu pentru piatra cubică și pavajul de pe Calea Eroilor

0
146
Arhitectul Alexandru Hortopan a făcut publice ofertele, pe care Primăria Tg-Jiu, le-a primit pentru piatra cubică și pavajul folosite pentru lucrările de pe Calea Eroilor.

Arhitectul Alexandru Hortopan a făcut publice ofertele, pe care Primăria Tg-Jiu, le-a primit pentru piatra cubică și pavajul folosite pentru lucrările de pe Calea Eroilor.

Acesta acuză primăria că nu ar fi ales oferta cea mai avantajoasă. Mai mult decât atât, materialele sunt îndoielnice, atât ca și calitate, cât ca și durabilitate.

”Cand s-au cautat distribuitorii de pavele pentru Calea Eroilor, bineinteles ca s-au cerut mai multe oferte (eu am vreo 8 dintre acestea). Cand s-a ales castigatorul, s-a ales cel cu pretul mai mare, nu oferta cea mai avantajoasa! ELIS PAVAJE a propus un pret de 850lei/tona, respectiv 700lei/tona, iar ELMACON de exemplu 480lei/tona, respectiv 476lei/tona, a castigat ELIS.

Putem fi de acord cu asta daca argumentele arhitectului care ne-a zis ca a fost personal sa vada materialul, ar si sta in picioare acum, in executie, si nu am avea de-a face cu un material COMPROMIS, cel putin discutabil ca si aspect, durabilitate si calitate!
Se naste de aici doar o intrebare: DE CE S-A ALES CEA MAI MARE OFERTA?
O placere sa citesti recenziile de pe pagina celor de la ELIS PAVAJE!” a transmis pe pagina de Facebook, Alexandru Hortopan.

ofeta piatra cubica tg-jiu ofeta piatra cubica tg-jiu ofeta piatra cubica tg-jiu

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.