Ce efecte adverse pot avea implanturile mamare. Povestea lui Kellee Green

0
23

Până atunci o femeie sănătoasă, Kellee Green, din SUA a făcut, dintr-o dată, niște chituri ovariene foarte mare, care îi dădeau simptome extrem de neplăcute. Se simțea foarte rău și niciun doctor pe care l-a consultat nu a putut găsi cauza. Până când o cunoștință i-a spus despre ”boala implanturilor mamare”.

Așa a aflat Kellee că implanturile ei erau niște bombe cu ceas și că din cauza lor se simțea atât de rău.

Kelle Green, în vârstă de 37 de ani, a suferit toată viața din cauza siluetei foarte subțiri și a sânilor mici. Pentru că purta cupa 32A a simțit mereu că nu arată suficient de feminină și mult timp și-a urât corpul. Așa că, în 2010, a decis să apeleze la implanturile mamare, ajungând la cupa 32D.

Dar în 2015 Kellee a început să aibă migrene grave chiar și de cinci ori pe săptămână. Neurologul consultat nu a putut găsi cauza, însă i-a dat medicamente care nu au ajutat-o, astfel că tânăra a făcut și anxietate.

În 2016, i -sa descoperit un chist ovarian care era atât de mare încât a trebuit să fie îndepărtat chirurgical. În timpul operației i s-a descoperit și endometrioza. În următoarea perioadă, doctorii au fost nevoiți să-i mai scoată încă trei chisturi uriașe, de mărimea unui mingi de tenis. În 2010, lista simptomelor s-a extins, astfel că femeia a început să aibă și amețeli și grețuri.

Se simțe atât de rău încât, în februarie 2019 a ajuns la urgențe și a rămas internată timp de 3 zile. În ciuda nenumăratelor analize, medicii nu au găsit cauza simptomelor. Kellee a fost consultată de mai multe ori de un neurolog, un ginecolog și un specialist în boli autoimune. De fiecare dată a menționat că are implanturi mamare, dar niciunul din medici nu a putut pune un diagnostic.

Din fericire, șeful lui Kellee a vorbit despre boala ei prelungită cu un alt coleg, iar acesta a întrebat imediat dacă femeia are implanturi mamare. Se pare că soția lui avusese simptome asemănătoare. Kellee a luat legătura cu această femeie și atfel a aflat despre ”boala implanturilor mamare”. În iulie 2019, după ani de suferință, Kellee și-a scos implanturile și și-a recăpătat viața.
Sursa aici

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Site de vanzare

Se vinde conținutul si paginiile aferente (twiter si facebook)!
Dreptul de folosință pentru domeniul sgorj.ro ți se va transfera fără cost ca parte integrată din acest acord.

Lasă un răspuns