Ce burse ale locurilor de muncă vor fi organizate în acest an

0
30

Agenţia Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă a anunţat calendarul de desfăşurare a burselor locurilor de muncă ce se vor desfășura la nivel național în acest an.

Prima acțiune va avea loc în data de 12 aprilie, când se va desfășura „Bursa Generală a Locurilor de Muncă”. Obiectivul principal îl constituie creşterea gradului de ocupare al persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă , prin corelarea directă a cererii cu oferta de locuri de muncă, existând posibilitatea interacţiunii directe dintre angajatori şi solicitanți.

A doua bursă va avea loc pe data de 18 octombrie și va fi dedicată tinerilor absolvenţi. Scopul acțiunii îl reprezintă facilitarea accesului tinerilor la locurile de muncă disponibile pe piaţa muncii şi interacţiunea directă a acestora cu agenţii economici.

„La nivelul fiecărui județ, în funcție de evoluţia pieţei muncii locale, de condițiile locale și de solicitările agenților economici, vor mai putea fi organizate şi alte tipuri de burse pentru diferite meserii sau ramuri de activitate“, se arată într-un comunicat de presă al Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Gorj.
Sursa aici

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Lasă un răspuns