Ce antrenor de top vrea să vină la naţionala României

0
6

Echipa naţională a României a rămas fără selecţioner, după ce Mirel Rădoi şi-a anunţat plecarea. Reprezentativa României a ratat calificarea la barajul pentru Cupa Mondială, încheind pe locul 3 grupa J a preliminariilor europene.

Mirel Rădoi a decis ca după ratarea barajului pentru Cupa Mondială 2022 să renunţe la banca tehnică a echipei naţionale. Răzvan Burleanu a încercat să îi convingă pe Hagi şi Răzvan Lucescu, dar ambii l-au refuzat. Acum, preşedintele FRF poate să apeleze la alt nume de top, iar acesta ar putea fi Ladislau Boloni, care ar putea să revină ca selecţioner. Giovanni Becali a dezvăluit că a discutat cu Boloni, iar antrenorul ar dori să preia echipa naţională. El ar putea reveni la naţională, dar are anumite pretenţii financiare. ”Hagi era cea mai bună variantă, dar nu poate lăsa Farul în situaţia asta niciodată! Dan Petrescu s-a băgat iar la CFR. Nu cred că Olăroiu se sacrifica să vină la naţională pe 15.000 de euro, îi cădeau tresele! Probabil tot dintre cei tineri. Mutu poate fi o variantă. Oricum, Burleanu a jucat la loterie cu naţionala până acum. Şi Boloni e o soluţie, chiar am vorbit cu el. Vrea să vină la naţională, dar nu poate pe 15.000 de euro. E nevoie de măcar 25.000 pe lună şi mi-e greu să cred că federaţia vrea şi poate face efortul ăsta financiar. Deci, Boloni sigur ar veni!”, a spus impresarul român, pentru Fanatik.

Sursa aici

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Lasă un răspuns