Câți salariați vor mai rămâne la CEO la finalul Planului de restructurare

0
31

Daniel Burlan, președintele Directoratului Complexului Energetic Oltenia (CEO), a declarat la Impact Tv că la finalul Planului de restructurare vor mai lucra în cadrul companiei 7.700 de salariați: „Până în anul 2026, când se va finaliza perioada de implementare a Planului de restructurare, vor rămâne 7.700 de salariați. Vor pleca din sistem 4.500 de salariați. Pe actuala lege, toți salariații care vor pleca din companie vor ieși la pensie. 4500 de salariați la Complexul Energetic Oltenia era orizontul anilor 2030 și asta ca urmare a ieșirii la pensie pe cale naturală a personalului“.

„O să avem nevoie poate de personal tânăr“

Daniel Burlan a mai precizat CEO va avea nevoie de întinerirea forței muncă. Anul viitor, în cadrul companiei vor fi angajați primii absolvenți ai claselor de ucenici pregătiți special să lucreze la CEO. De asemenea, conducerea companiei vrea să reia parteneriatul cu Universitatea „Constantin Brâncuși“ în vederea pregătirii de specialiști: „După anul 2026 o să avem nevoie poate de personal tânăr, pentru că este nevoie să întinerim forța de muncă. Avem parteneriate cu anumite licee din județul Gorj, unde avem clase de ucenici. Anul viitor va ieși prima promoție de ucenici. În continuare vom face aceste parteneriate cu liceele din Gorj. Încercăm să reluăm vechile parteneriate cu Universitatea «Constantin Brâncuși» în vedere creării unor grupe în vederea formării unor specialiști. Din păcate, încep să iese la pensie și specialiștii, cadrele cu experiență“, a mai spus Daniel Burlan.

Original Article

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.