Cătălin Măruță, programat pentru operație. Va lipsi o perioadă de pe ecrane

0
599

Bine-cunoscutul prezentator al emisiunii ”La Măruță”, gorjeanul Cătălin Măruță va lipsi o perioadă de la emisiunea pe care o moderează, întrucât se confruntă cu câteva probleme de sănătate. Prezentatorul va suferi o intervenție la picior.

Prezentatorul a anunțat în cadrul ediției de marți, 10 ianuarie că urmează să fie supus unei operații de ligamente încrucișate rupte, ca urmare a unui accident suferit pe plajă, în vacanța de vară.

Potrivit lui Cătălin Măruță, acesta se afla în vacanță cu familia și se juca cu fiul său, David, când o poziție incorectă a piciorului și un val care l-a lovit din plin a dus la o ruptură a ligamentelor încrucișate.

“Joi sunt programat să fac o operație de ligamente încrucișate. Voi lipsi o perioadă de la emisiune. Îmi e frică de tot, îmi e frică de intervenție. Nu te mai simți că la 20 de ani, normal. Numai că problema mea este de la niște ligamente încrucișate rupte. De obicei, le rup oamenii care fac sport de performanță. Numai că la mine s-a întâmplat pur și simplu.

S-a întâmplat în vacanța de vară, mă jucam cu fiul meu pe plajă. M-a prins piciorul pivotat, neîncordat, m-a lovit un val foarte puternic și mi-a rupt ligamentele încrucișate. Va trebui să mă operez, ceea ce vă fi foarte distractiv”, a explicat Cătălin Măruță în cadrul emisiunii sale, în timpul discuției avute cu Mara Bănică.

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.