Cât de profitabilă este ruleta online

0
10

Jocul de ruletă este disponibil în cadrul tuturor cazinourilor online. În majoritatea cazurilor acesta este disponibil în două versiuni: ruleta mecanică și ruleta live. Modalitatea de a paria la cele două rulete este identică, însă cea live este mai interactivă. În cadrul acesteia poți interacționa cu dealerul. Pentru ca interacțiunea să fie cât mai facilă, tot mai multe cazinouri online licențiate în România oferă jocuri de ruletă live cu crupieri români.

La Nitro Casino ruleta este disponibilă și în versiuni cu extra rotiri și funcții speciale.

Tipuri de ruletă
Primele versiuni ale jocului de ruletă aveau doar 36 de numere, însă în anul 1842, frații francezi Louis și Francois Blanc au adăugat încă zero. Astfel, în prezent, jocul clasic de ruletă are 37 de numere, de la 1 la 36, plus zero. Acesta este tipul clasic de ruletă, cunoscut și sub denumirea de ruletă europeană.

Ruleta americană se aseamănă cu cea europeană, însă are 38 de numere. Pe lângă numerele 0 și de la 1 la 36, aceasta are și un dublu zero (00).

În plus, ordinea numerelor de pe ruletă este diferită în cazul versiunii europene față de cea americană.

O altă diferență majoră dintre cele două este avantajul casei. În cazul ruletei franceze casa are un avantaj de 2,7%, în timp ce la cea americană acesta este aproape dublu, 5,26%. Indiferent de tipul de ruletă la care vei plasa pariuri, nu uita că avantajul casei va fi tot timpul mai mare de zero și că este un joc de noroc. Indiferent de strategia pe care o pui în practică, casa va fi tot timpul în avantaj.

Profit la ruletă
Piața jocurilor de noroc online este în plină ascensiune încă de la lansare. În prezent, domeniul de jocuri de noroc online este evaluat la peste 60 de miliarde de dolari, iar specialiștii estimează că acesta va crește în următorii ani până la aproximativ 100 de miliarde de dolari.

Jocurile de noroc sunt profitabile pentru toate părțile implicate: jucătorul care câștigă bani, statul care aplică impozite și operatorul care încasează toate mâinile pierdute.

Jucătorilor care pariază la ruleta online li se aplică automat impozitarea la sursă în momentul în care vor să retragă bani. Astfel, conform ANAF, câștigurile sunt impozitate după următoarea schemă:

– Veniturile de până la 66.750 lei, inclusiv – impozit 1%;

– Veniturile între 66.750 și 445.000 lei – 667,5 lei + 16% pentru suma care depășește 66.750 lei;

– Câștigurile peste 445.000 lei sunt impozitate cu 61.187,5% + 25% pentru suma care depășește 445.000 lei.

Avantajul la ruleta online este că impozitul îți va fi aplicat doar în momentul în care vrei să retragi banii în propriul cont bancar. În cazul în care ai câștigat 100.000 de lei, dar ai decis să pariezi în continuare și i-ai pierdut, nu vei avea de achitat niciun impozit. Dacă te decizi să retragi suma în contul bancar ți se va opri automat de 667,5 lei + 16% din suma care depășește 66.740 lei. Mai exact, 16% din 33.260 lei – 5.321,6 lei.

Strategii câștigătoare
În mediul online vei putea găsi numeroase strategii pentru a paria la ruletă. Pariuri pe seria mică, mare sau orfani, pe culori, numere, cadrane, indiferent de metoda aleasă nu trebuie să uiți că este un joc de noroc și că o strategie bine aleasă îți poate spori șansele la câștig, însă îți garantează.

Una dintre cele mai folosite strategii este Martingale și este pusă în practică chiar și de jucătorii cu experiență. Conform acesteia, trebuie să pariezi doar pe culoare, par/impar sau mare/mic. După fiecare rundă pierdută trebuie să-ți dublezi pariul. Astfel, dacă ai paria 10 lei pe culoare roșie, dar rezultatul a fost un număr negru sau zero trebuie să mizezi 20 de lei în cadrul următorului pariu. Unul dintre riscurile acestui sistem este că în cazul în care nu câștigi după primele mâini, pariul va crește considerabil. Astfel, dacă ai pierdut 7 mâini consecutive, al optulea pariu va fi de 1.280 de lei, asta după ce suma totală a primelor șapte pariuri este de 1.270 de lei. Câștigul în acest sistem constă în suma pe care ai mizat-o la primul pariu, în cazul exemplului nostru, 10 lei.

Dublarea pariului se face până când ai câștigat, apoi se începe din nou cu pariul inițial.

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Lasă un răspuns