Cârciumaru, despre CANDIDATURA la PRIMĂRIA Târgu-Jiu

0
35

Numele fostului edil, alături de cel al fostului judecător al CCR, Toni Mihail Greblă, a fost vehiculat, în ultima perioadă, pentru o nouă candidatură la primărie, în alegerile locale din vară.

Florin Cârciumaru dă asigurări că nu va candida din nou la primăria municipiului Târgu-Jiu. Senatorul este convins că numele său nu a fost inclus în sondajul de opinie pe care liderii PSD Gorj l-au demarat pentru desemnarea candidatului la primărie. „Nu voi candida la Primăria Târgu-Jiu, cu toate că, până în momentul de față, organizația de la Gorj nu a găsit o soluție. În acest moment, este în derulare un sondaj. Nu am cunoștiință că aș fi fost inclus în acest sondaj. În afară de cei trei, Popescu Aurel, Ciprian Florescu și Adrian Tudor, nu cunosc alte persoane care să fi fost puse pe listă. Mi se pare ceva normal ca domnul președinte Weber să știe pe cine a pus pe lisă pentru acest sondaj, dar sunt sigur că numele meu nu a fost trecut în acest sondaj. Nu voi candida, cu toate că, în ultimul timp, foarte mulți cetățeni din municipiul Târgu-Jiu, mergând pe stradă sau prin apeluri telefonice m-au îndemnat să vin să candidez din nou pentru încă un mandat. Nu vreau să mai candidez, pentru că am câștigat cinci mandate pentru această poziție, am lucrat ca primar la nivel de municipiu 16 ani jumătate și am considerat și consider și în momentul de față că este timpul să vină și alți colegi mai tineri care să ducă mai departe, să intre în aceste competiții electorale”, a declarat vicepreședintele PSD Gorj.

Cârciumaru: Greblă ÎȘI DOREȘTE să candideze la primărie

Florin Cârciumaru spune că fostul judecător al Curții Constituționale, Toni Mihail Greblă, este interesat să intre în bătălia electorală pentru fotoliul de primar al municipiului. „Nu știu dacă domnul Toni Greblă a fost inclus pe lista respectivă pentru sondaj. Nu știu dacă domnul președinte Weber l-a trecut pe această listă. Am înțeles că dumnealui își dorește o candidatură pentru această poziție. Acum, rămâne de văzut și, până la urmă, decizia este la președintele organizației. Competiția e competiție, primarul în exercițiu are avantajul pe care îl are orice primar, indiferent de culoarea politică, indiferent ce realizări sau nerealizări are, pleacă cu un procentaj din start. PSD, dacă vine cu domnul Toni Greblă, este normal că vine cu un om cu nume, o personalitate. Electoratul este cel care decide. Domnul Greblă are tot ce-i trebuie, are toate calitățile care să îl recomande pentru asemenea candidatură. În final, electoratul decide. Competiția nu este ușoară”, a declarat senatorul.

Mai vrea încă un MANDAT de senator

În ceea ce pivește viitorul său politic, Florin Cârciumaru reafirmă că își dorește ca liderii PSD Gorj să-i ofere din nou primul loc la Senat în alegerile parlamenare din toamnă. Vicepreședintele PSD Gorj anunță că nu va pleca din partid, dacă nu va mai fi susținut. „Personal, am spus, de când am făcut pasul spre București că îmi mai doresc, dacă este posibil, să fiu candidatul organizației PSD Gorj pentru încă un mandat de senator, în 2020. Dacă președintele organizației, domnul Weber și domnul președinte executiv Cosmin Popescu consideră că nu mai sunt persoana indicată pentru a ocupa locul întâi pe lista de la Senat, asta e situația. Îmi voi vedea de alt drum. Nu voi candida de la alt partid, dar am considerat și consider că experiența acumulată în producție, în administrație, ca primar, și experiența unui mandat în fruntea unei comisii de administrație la nivel de Senat, mă recomandă în continuare să fiu opțiunea numărul 1 pe această listă pentru organizația PSD Gorj. Am spus clar ce-mi doresc. Dacă nu, asta e. Acasă nu voi sta, voi face altă activitate, voi merge în administrație, undeva, în sectorul privat, sigur mă voi descurca”, a conchis Florin Cârciumaru.
Articolul complet aici

Anunțuri publicitare

Lasă un răspuns