Campioanele la atletism și canotaj, premiate de Primăria Târgu Jiu

0
61

Două sportive gorjence, campioane la atletism și canotaj, vor fi premiate de Primăria Târgu Jiu. Este vorba despre canotoarea Denisa Tîlvescu şi atleta Andreea Pîşcu. Acestea vor fi premiate pentru rezultatele obţinute în cadrul competiţiilor sportive din acest an.

Consiliul Local Târgu Jiu urmează să aprobe sumele de bani care vor fi oferite campioanelor, în șdința de la finalul lunii august. „În ceea ce privește premierea celor două sportive din județul Gorj s-a inițiat un proiect de către autoritățile locale, în care este prevăzut ca atleta Andreea Pâșcu să fie premiată cu suma de 7.500 de lei, iar canotoarea Densa Tâlvescu să fie premiată cu 10.000 de lei. Proiectul va fi dezbătut în ședința de Consiliu Local din data de 27 august“, a spus Ana Maria Ianc, purtător de cuvânt al Primăriei Târgu Jiu.

Andreea Pâșcu a câștigat în acest an medalia de aur cu echipa României la Cupa Europei la 10.000 de metri. Sportiva noastră a făcut parte din lotul României care a câștigat medalia de bronz la Campioantul Mondial de Alergare Montană din Polonia. Canotoarea Denisa Tâlvescu a câștigat două medalii de aur la Campionatul European de Seniori de la Glasgow.
Sursa aici

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Site de vanzare

Se vinde conținutul si paginiile aferente (twiter si facebook)!
Dreptul de folosință pentru domeniul sgorj.ro ți se va transfera fără cost ca parte integrată din acest acord.

Lasă un răspuns