Bombă ecologică în Piața Centrală din Târgu Jiu: Condiții insalubre și miros pestilențial

0
321

În Piața Mare din Târgu Jiu, zona din proximitatea tarabelor a devenit o adevărată bombă ecologică. Micile magazine de pe margine, care vând produse prăjite și de tip fast-food, creează o atmosferă sufocantă, emanând un miros îngrozitor. Produsele alimentare, expuse la temperaturi ridicate, ridică semne de întrebare cu privire la calitatea și siguranța lor.

Această situație îngrijorătoare este agravată de mizeria și lipsa de igienă evidentă a acestor buticuri. Alimentele precum gogoșile, peștele și diversele alte produse prăjite sunt preparate în condiții ce par departe de normele sanitare, atrăgând astfel atenția asupra unui posibil focar de infecție.

Locuitorii și vizitatorii se plâng de mult timp de mirosul persistent și de starea deplorabilă a zonei, însă controalele autorităților par a fi insuficiente sau inexistente. Nu există informații clare despre frecvența și rigurozitatea inspecțiilor sanitare în această zonă, lăsând astfel loc de speculații privind potențialele riscuri pentru sănătatea publică.

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.