Bărbat prins de polițiști în timp ce încerca să și violeze de fosta concubina

0
150
copil agresat, violenta

În după-amiaza de 9 iulie 2024, polițiști din cadrul Postului de Poliție Țânțăreni au fost sesizați prin apel direct de către un tânăr din localitate, care este plecat la muncă în Italia, cu privire la faptul că mama acestuia, în vârstă de 67 de ani, este agresată fizic de fostul concubin, pătruns fără drept în locuința sa.

În urma sesizării, polițiștii s-au deplasat imediat la domiciliul femeii din Țânțăreni, care, alarmați de strigăte, au desfăcut lanțul cu care era închisă poarta de acces, au pătruns în locuință, unde au verificat toate încăperile, iar în una din dependințe au identificat un bărbat, în vârstă de 66 de ani, dezbrăcat parțial, care încerca să întrețină relații intime cu femeia, fără acordul acesteia.

Bărbatul a fost imediat imobilizat de polițiști și încătușat, fiind ulterior dispusă măsura reținerii pe bază de ordonanță pentru 24 de ore.

Din primele verificări efectuate de polițiști, a reieșit faptul că în după-amiaza aceleiași zile, în jurul orei 17:10, bărbatul în cauză a spart geamurile de la ușa de acces în locuința femeii, ar fi pătruns fără drept în încăpere, unde ar fi lovit-o pe aceasta cu pumnii în zona feței și a corpului, ar fi deposedat-o de telefoanele mobile, după care ar fi încercat să întrețină relații intime cu aceasta prin violență.

Femeia în vârstă de 67 de ani prezenta multiple urme de violență la nivelul ochilor și buzei superioare, fapt pentru care polițiștii au solicitat ambulanța și au asigurat transportul acesteia la Spitalul Turceni, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Față de bărbatul de 66 de ani, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tâlhărie, violare de domiciliu, distrugere și tentativă de viol și a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Gorj pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 10 iulie 2024, să fie prezentat instanței de judecată cu propunere corespunzătoare.

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.